Preskočiť na obsah

B2B SPOLUPráCA

Home » B2B spolupráca

SME VÝHRADNÝ distribútor značky HARTvape

Spoločnosť Hartvape má viac ako 20-ročné skúsenosti v oblasti nikotínových produktov. Ako najväčší e-commerce predajca beztabakových výrobkov novej generácie v severských a pobaltských krajinách je zároveň aj známy výrobca obľúbených značiek e-liquidov. Tím Hartvape má vďaka tomu dlhoročné skúseností s globálnou distribúciou vape produktov na európskom trhu.

Najnovším a pravdepodobne aj najväčším úspechom je najlepšia jednorazová e-cigareta na európskom trhu- Hart. Tento jedinečný produkt posúva jednorazový vape na novú úroveň. Pripojte sa k revolúcii s Hartvape a prispejte k vízií fajčenia budúcnosti.

Na Slovensku je hlavným distribútorom unikátnych produktov značky Hartvape spoločnosť EUKA, s.r.o. Staňte sa aj vy členom našej partnerskej siete a ponúknite svojim zákazníkom najlepšie vape produkty na európskom trhu. Získajte tiež množstvo výhod a skvelých partnerských benefitov.

JEDNORAZOVÉ E-CIGARETY HART

Objavte kvalitnú technológiu v plne recyklovateľnom obale. Každú výrobnú šaržu navyše podrobujeme prísnej kontrole kvality a sérií testov.

  • Dizajn odolný proti úniku e-liquidu
  • Mechanizmy zabraňujúce poruche a zaisťujúce bezpečnú spotrebu
  • Ochrana proti skratu
  • Ochrana proti nízkemu napätiu
  • Nízka hmotnosť a diskrétnosť
  • Najpredávanejšie európske príchute

Dlhotrvajúci efekt – viac ako 700 potiahnutí
Dostatočný catridge – 2,0 ml kvalitného e-liquidu
Spoľahlivý výkon – 550mAh BATÉRIA

máte otázky? Kontaktujte nás

Prečo spolupracovať s hartvape

Kvalita

Všetky výrobky značky HARTVAPE prechádzajú prísnou kontrolou kvality a spĺňajú náročné európske štandardy a nariadenia.

RýCHLOSť

Sme výhradný distribútor značky HARTVAPE na Slovensku. Vďaka priamemu spojeniu doručujeme našim predajcom tovar rýchlo a spoľahlivo.

INOVáCIE

Tím HARTVAPE pravidelne sleduje aktuálne trendy a inovácie v segmente e-cigariet. Vďaka tomu dokáže rýchlo reagovať a držať krok s najnovšími trendmi.

PONUKA

Príchute e-cigariet HART sú navrhnuté na základe podrobného prieskumu trhu a najpredávanejších príchutí v Európe.

StaŇte sa naším partnerom